Zense for Beauty

Miranda

Wie ben ik?

Ik ben Miranda Slump. In 2015 ben ik als Allround Schoonheidsspecialiste en Visagiste afgestudeerd aan de "Haarlemse Akademie" te Uitgeest. Hierna ben ik meteen bij een gerenommeerde Spa in Amsterdam gaan werken, waar ik veel heb geleerd, met name op het gebied van huidverzorging, voetverzorging en massages.

Na een tweetal leerzame jaren ben ik overgestapt naar een Beauty Salon in een ander deel van Amsterdam, waar ik, naast mijn eigen Studio, nog steeds met heel veel plezier werk. Ik volg regelmatig diverse specialistische cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden en ontwikkelingen in het vak. Hierdoor kan ik u een ruime keuze aan behandelingen aanbieden.

U kunt bij mij terecht voor gezichtsbehandelingen, wimpers & wenkbrauwen, wimperextensions, massages, waxen (coldwax), manicure en pedicure. 

Als u een afspraak wilt maken, vragen heeft of informatie wilt over de diverse mogelijkheden, klikt u dan op het icoontje voor het contactformulier, vul deze in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op! Uiteraard kunt u mij ook rechtstreeks mailen of bellen voor het maken van een afspraak; zie hiervoor de gegevens op de contactpagina.

Graag tot ziens! 

 


Kaart
Opbellen
E-mail
Info